Camping

Ruimte

La Caille heeft ruim anderhalve hectare grasland met 6 kampeerplekken, waardoor iedereen de volledige ruimte heeft.

Kinderen hebben op La Caille veel ruimte om te spelen. Er is een speelhuisje, een zandbak, schommels, een pierebadje en diverse speelattributen. Ook worden er bij genoeg belangstelling speur- en of puzzeltochten georganiseerd.

Verder is er een volleybalveld, basketbalring en ruime gelegenheid tot andere buitenspelen en niet te vergeten natuurlijk : “le jeux de boules”.

Meehelpen met het verzorgen van de dieren

Door het kleinschalige van onze camping is het altijd mogelijk om bij het verzorgen van de dieren mee te helpen. Dit is vooral leuk voor de kinderen die daar veel plezier aan beleven.
In overleg is het meenemen van honden en/of huisdieren toegestaan.

Beschutting

Schaduw kan gevonden worden onder de grote eikenbomen die in de heggen groeien, of onder het afdak: De “préau”. Dit afdak zorgt ook voor beschutting tegen een regenbui.
(Bekijk het weerbericht)

Men kan hier gezellig samen eten, spelletjes doen, lezen of muziek maken.
Ook staat hier een tweepits gasstel voor gasten die geen kookgelegenheid bij de tent hebben, deze kan tegen een kleine vergoeding gebruikt kan worden.
En voor degene die hier lekker lui wil lezen, hangen er twee hangmatten.

Kampvuur

Het kampvuur ’s avonds is een goede ontmoetingsplek en af en toe worden er gezamenlijke maaltijden georganiseerd, zoals pannenkoeken die door een ieder in koekenpannen met extra lange stelen boven het vuur gebakken worden. Ook worden er zo nu en dan pizza’s in de houtoven worden gebakken.

Groenten uit eigen tuin

Wij hebben een permacultuur tuin waar wij onze groenten en fruit in kweken, indien voldoende beschikbaar kunnen onze gasten ook biologische groenten bij ons kopen, vraag ernaar!