Even voorstellen

Op dit moment zijn er 6 permanente (waarvan 2 kinderen) en 4 tijdelijke bewoners. We hebben onze eigen woongelegenheden en werken samen op de boerderij en de tuin. Ieder heeft zijn eigen kwaliteiten en werkzaamheden, hieronder zie je wie het aanspreekpunt is voor de verschillende onderdelen van La Caille. 

Conny Dekker

beheert de camping, A(r)telier Cocon en houdt zich bezig met Wwoof en vrijwilligers

.

Lotte Klaver

beheert de moestuin

Lotte is gek op alles wat leeft en onderzoekt de mogelijkheid om op La Caille een voedselbos aan te leggen. In de tussentijd zorgt zij voor de mandala-moestuin naast haar werk als illustrator. Lotte woon samen met Arnaud en hun twee dochtertjes in het houten huis.

Arnaud Toussaint

beheert de boekingen van de gite

Arnaud is in de zomer van 2018 met Lotte en hun dochters op La Caille komen wonen, vanuit ‘de Grote Stad’. Hij geef een paar Duitse lessen op de lokale vrijeschool La Mhotte en privé-gitaarlessen. Hij helpt ook in de moestuin en met het nader vormgeven van La Caille als ecogemeenschap (juridisch enz.). Arnaud laat zich graag inspireren door de denkers van de ‘décroissance’ (degrowth). Oh ja en als enige Fransman (in ieder geval tot nu toe), heeft hij de grote verantwoordelijkheid om over het goed Frans van de andere cailles te waken ! 

 
 
 
 
 
 

Roy van der Horst

onderhoudt het terrein en de gebouwen

 

Roy verzorgt op la Caille het groen, bouwt en onderhoudt.  Hij kan alles maken wat hij ziet, zowel als tekenaar als beeldhouwer als decorbouwer (voornamelijk voor theater en festivals).  Daarnaast werkt hij als hovenier.  

Lisa Goudzwaard

verzorgt de website, nieuwsbrief en social media en organiseert workshops

Lisa organiseert workshops en de website van La Caille. Wil je een workshop of cursus  organiseren of heb je vragen over de website, dan kun je haar mailen. Lisa is bezeten van eten en koken en houd van tuinieren, zingen,  design (grafisch, interieur, design) en kunst. Lisa werkt naast de werkzaamheden voor La Caille als orthomoleculair voedingsdeskundige, kok, webdesigner en organisatorMAIL

Harmen Swarts

verzorgt technisch onderhoud

Tijdelijke bewoners 2018-2019

Ieder jaar hebben wij twee eco-vrijwilligers, deze worden geplaatst door de Duitse organisatie VEFA zij werken samen met de Franse vrijwilligers organisatie Service Civique. Dit jaar zijn dit:

Mirte van Oijen

.

Frauke Boltz

.